Успешно откриване на новия петнадесети сезон в Пирин Голф & Кънтри Клуб

10 победителя излъчи турнирът по случай откриването на новия петнадесети сезон в Пирин Голф & Кънтри Клуб. Въпреки неприятните метеорологични условия, 61 голфъра взеха участие в първия турнир за годината “Season Opening”.

Участниците се състезаваха в индивидуално състезание, разделени в 3 дивизии, спрямо хендикапа им. Голфърите участваха и в голф класирането, за голямата награда на турнира, а именно Делнично членство в Пирин Голф & Кънтри Клуб. За победителите завоювали първите места в 3-те дивизии, бяха подготвени почивки в голф клубове из Европа, партньори на клуба домакин.

Сутринта участниците имаха възможността да се насладят на гурме кафе от Hausbrandt, стоплиха се с чаша вино от Katarzyna по време на турнира, а за доброто им настоение след финиша се погрижиха партньорите ни от Tienda, които отново предоставиха от своите деликатесни колбаси и сирена.

Наградата в грос класирането грабна Радо Рашев, един от лидерите в класацията на българските голф- амарьори.

В елитната А дивизия, в която участниците играха строукплей първите места окупираха Момчил Шишков със 79 удара, който спечели 5 нощувки в Лина Голф, Финландия, следван от Антон Панаьотов с 82 удара на второ място и Георги Кръстев с 83 удара на трето.

В девизия B на първо място се класира Ангел Василев с 33 стейбълфорд точки, който спечели 3 нощувки с голф в петзвездния Placio Estoril, Португалия. На второ и трето място се наредиха Стефан Крайчев и Христо Божиков, които имаха равен брой, точки а второто място се определи от по-добрата игра на последните 9 дупки.

В девизия C, първото място спечели Емил Томов с 37 точки, който спечели нощувки с голф в Black Stork, Словакия, следван от дамите Петя Илиева с 34 т., която спечели почивка за двама в Black See Rama и на трето място с 29 стейбълфорд точки Стоянка Цонева.

Специалните награди „най-дълъг удар“ и „най-близо до пин флагчето“ спечелиха съответно Георги Кръстев и Тодор Тодоров.

Всички първи и втори места спечелиха почивки с голф в страната и чужбина, а третите места спечелиха нощувки, ВИП спа пакети в петзвездния хотел Пирин Голф Хотел & СПА, както и вечери в изисканите ресторанти от комплекса.

Победителите  благодариха на екипа и ръководството на Пирин Голф и Кънтри Клуб, за отличното състояние на игрището и перфектната организация. Всички си пожелаха и още много успехи за предстоящия голф сезон.

След церемонията по награждаване голфърите се отправиха към масите на ресторант Клуб Хаус за вкусна вечеря.

Тази година голф календарът на клуба е съставен от общо 35 турнира, сред които 2 турнира през септември, носещи WAGR точки – J Golf – The King of the West – Final WAGR, който ще се проведе в периода от 5-ти до 7-ми септември, а непосредствено след него започва голф турнир Macedonian Amateur Open – WAGR. Тази година гостите могат да се насладят на дебютни турнири като Whispering Angel Golf Cup на 11.06, на който по уникален начин ще бъде презентирано изтънченото френско розе, както и на Coca-Cola Golf Cup, Sanitec Golf Cup през първата седмица на септември и Tienda Golf Cup на 15-ти октомври. В календара присъстват още важни турнири като Държавното първенство по голф за аматьори, което ще се проведе на 23.07, BDO Golf Cup насрочен за 23.07, голф турнир Дипломати и приятели на 30.07 и още много други вълнуващи спонсорски и вътрешни турнири.

Освен от страхотни награди и вълнуващи турнири на топ голф игрището на Ian Woosnam, тази година участниците в турнирите на Пирин Голф & Кънтри Клуб ще могат да се възползват и от преференциални цени за настаняване по време на голф събитието, на което участват, както и от цена за делнично грийн фий в неделята след турнира, а голфърът взел участие в най-много надпревари ще получи допълнителни 5% отстъпка от стоки, услуги и членство в клуба.

Сподели: facebook

Последни новини и блог

09 - 04 - 2024

Пирин Голф & Kънтри Клуб откри голф сезон 2024

Прочети

04 - 12 - 2023

Откриване на ски сезон Банско - 2024 г.

Прочети

02 - 05 - 2023

ELIDA TOURS & BULGARIA HOLIDAYS CUP съвместно с GOLF CLUB OHRID

Прочети

27 - 03 - 2023

Откриване на голф сезон 2023

Прочети

20 - 01 - 2023

Промени в правилата за голф за 2023

Прочети

29 - 11 - 2022

ОФИЦИАЛНО ОТКРИВАНЕ НА ЗИМЕН СЕЗОН

Прочети

30 - 11 - 2021

Пореден успешен голф сезон в Пирин Голф & Кънтри Клуб

Прочети

01 - 11 - 2021

Най-добрият голф хотел в България 2021: Pirin Golf Hotel & SPA

Прочети

07 - 10 - 2021

Пирин Голф & Кънтри Клуб е в топ 5 на най-добрите голф комплекси в Европа

Прочети

25 - 06 - 2021

Заедно ще изградим утрешните традиции - членство в клуба

Прочети

17 - 02 - 2021

Защо Пирин Голф & Кънтри Клуб е перфектната дестинация за безопасен и качествен живот

Прочети

26 - 10 - 2020

Пирин Голф & Кънтри Клуб с нов престижен приз

Прочети
Пирин голф

Update your browser for the best viewing experience / Моля обновете вашият браузър за най-добро потребителско изживяване