Къща Близнак

Къща Близнак представлява две огледални и долепени къщи Малина.

Екстериорът и интериорът са изцяло съобразени с типичния планински стил – дърво и камък. Всяка къща има собствено дворно място, оградено с висока растителност, което гарантира Вашето уединение. Къщите стават част от заобикалящата природа, граничещи с борова гора или голф игрище.  Разполагат с просторен хол с камина, трапезария, кухня, три спални, две бани с тоалетни и допълнителна тоалетна.

В допълнение всяка къща разполага с две просторни тераси, едната от които е с барбекю, където можете да се насладите на приятна почивка след дълъг ден на голф игрището или на ски пистите. Всяко помещение е оборудвано с индивидуален контролер за избор на температура. За Вашият автомобил ще намерите покрит паркинг в близост, както и отрито парко място пред къщата.

От 2017г съществува и изработен проект за смарт къща – дистанционно контролиране на осветление, отопление, озвучаване и други. Всеки купувач искащ да се докосне до новите технологии може да се възползва от този пакет.

Размер на къщата: 195 кв.м

План на имота Видео на имота

 

Пирин голф
Пирин голф

Update your browser for the best viewing experience / Моля обновете вашият браузър за най-добро потребителско изживяване