Настаняване

Настани се в един друг свят! Настани се в един друг свят! Настани се в един друг свят! Настани се в един друг свят! Настани се в един друг свят! Настани се в един друг свят! Настани се в един друг свят! Настани се в един друг свят! Настани се в един друг свят! Настани се в един друг свят!

Открийте Пирин Голф & Kънтри Клуб Вашата голф, ски и спа дестинация

Пирин Голф & Кънтри Клуб заемащ площ от 150 хектара, е невероятен комплекс от затворен тип, разположен между Пирин, Рила и Родопи само на минути от ски курорт - Банско. Част от Еuropean Tour Destinations и носител на награда ТОП 100 игрище в континентална Европа. Комплексът предлага уникални възможности за отдих и почивка целогодишно в бутиков петзвезден хотел и четиризвезден апартаментен комплекс с великолепни условия за ски през зимата, голф от пролет до зима, спа и релаксиране. Продава и отдава под наем луксозни къщи, управлява голф игрища и тренировъчни площи от международно ниво. Комплекс с над 20 тематични ресторанта, супермаркети, барове и магазини, спа зона с площ над 5 500кв.м, спортен център, 7 басейна, конгресен център и голф академия. Знаем, че уютната и приятелска атмосфера ще Ви накарат да се връщате при нас отново и отново!

Вижте карта

Специални оферти

 • ВЪЛШЕБНА КОЛЕДА

  Посрещнете Коледа в Пирин Голф Хотел & Спа ***** и се насладете на магията и семейния уют.

  Научете повече
 • НОВА ГОДИНА

  Посрещнете новата година със стил в Пирин Голф & Kънтри Клуб.

  Научете повече
 • ЗИМНА ВАКАНЦИЯ С -15%

  Направете своята зимна ваканция и се възползвайте от 15% отстъпка при ранни записвания.

  Научете повече

 

Пирин голф

Update your browser for the best viewing experience / Моля обновете вашият браузър за най-добро потребителско изживяване

bg Bulgarian
X