Корпоративни събития

Корпоративни събития

Пирин Голф & Кънтри Клуб предлага безкрайни възможности за осъществяване на Вашето корпоративно събитие сред природата. С 14 зали с капацитет от 10 до 350 човека и леглова база до 650 места ние сме точното място за Вас. Възползвайте се от индивидуална консултация с опитен екип, който ще Ви разкрие възможностите на комплекса и ще Ви съпътства по време на целия процес. Залите са оборудвани с аудио – визуална техника, високоскоростен WI-FI, климатизация и възможност за затъмняване. Част от залите са с дневна светлина и с достъп за хора със специални нужди. Разнообразието от ресторанти в комплекса дава възможност за организиране на различни кафе паузи, обеди, коктейли и вечери.

Транспорт

Пирин Голф & Кънтри Клуб предлага широка гама автомобили за Вашият трансфер до комплекса, разходка в района или избраното от Вас място за тиймбилдинг събитие. Нашите гости имат възможност да поръчат своя трансфер от всяка точка, а автомобилът ще бъде специално подготвен за тяхното пътуване.

Научете повече

 

Свържете се с нас за повече информация

Форма за контакт
Пирин голф

Update your browser for the best viewing experience / Моля обновете вашият браузър за най-добро потребителско изживяване