Заедно ще изградим утрешните традиции – членство в клуба

Членството в Пирин Голф & Кънтри Клуб започна преди повече десетилетие и едно от нещата, което не се е променило, е чувството за общност и принадлежност, което предоставя то. Бихме искали да отправим топла покана от името на ръководството на клуба, за да изживеете начина на живот на частния клуб в красивата прегръдка на Пирин Планина.

Изживяването на Пирин Голф & Кънтри Клуб започва, когато сте посрещнати с топла усмивка, показателна за гостоприемството, намерено сред членовете и персонала. Времето, прекарано в Клуба, разкрива среда, богата на разнообразие, пълна с лични възможности за обогатяване и оживена от социални и бизнес взаимодействия. Тук развивате приятелства за цял живот. Като член бихте имали много възможности да участвате в пълен график от събития и дейности, като от турнирите конкретно получавате 40 % отстъпка. Заради постоянната висока поддръжка, голф игрището е многонаграждавано, оценено и класирано като едно от най-добрите игрища в Европа от световната голф класация „Топ 100“. Тъй като клубът е част от European Golf Destination,  членовете могат да се възползват от преференциални цени от 35 Евро за грийн фий в игрища, част от мрежата на ETD в цял свят. Членовете получават също и отстъпки в Прошоп и ресторантите в комплекса, освен това могат да се възползват от преференциални цени при настаняване. Безплатно е и съхранението на голф екипировката. Съществуват разнообразни програми, насочени към различни възрастови групи, нива на умения и интереси, сред които детски голф лагери и  курс „Запознай се с голфа“, голф уроци и много други.

Клуб Хаус, една от основните сгради и ресторант за срещи е изпълнен с красива съвременна архитектура и майсторски се поддържа в съответствие с най-високите стандарти. Нашият кулинарен екип, воден с експертна страст, набляга на регионалната кухня, която интерпретира традицията, използвайки най-добрите и пресни съставки. Членовете имат възможност да дегустират това качество всеки ден.

5500 кв, м спа центърът разположен в петзвездния хотел Пирин Голф Хотел & СПА предлага разнообразие от терапии и процедури за Вашия пълен релакс и ободряване. Вашите приятели, семейство и бизнес партньори ще бъдат почерпени с изживяването на Пирин Голф Хотел & СПА, когато ги настаните в една от нашите бутикови стаи. Каним Ви да се присъедините към традицията, която е клуб „Пирин“.

Очакваме с нетърпение да се срещнем с вас и да приветстваме Вас и Вашето семейство в Пирин Голф & Кънтри Клуб.

Заедно ще изградим утрешните традиции.

 

Сподели: facebook

Последни новини и блог

09 - 04 - 2024

Пирин Голф & Kънтри Клуб откри голф сезон 2024

Прочети

04 - 12 - 2023

Откриване на ски сезон Банско - 2024 г.

Прочети

02 - 05 - 2023

ELIDA TOURS & BULGARIA HOLIDAYS CUP съвместно с GOLF CLUB OHRID

Прочети

27 - 03 - 2023

Откриване на голф сезон 2023

Прочети

20 - 01 - 2023

Промени в правилата за голф за 2023

Прочети

29 - 11 - 2022

ОФИЦИАЛНО ОТКРИВАНЕ НА ЗИМЕН СЕЗОН

Прочети

08 - 04 - 2022

Успешно откриване на новия петнадесети сезон в Пирин Голф & Кънтри Клуб

Прочети

30 - 11 - 2021

Пореден успешен голф сезон в Пирин Голф & Кънтри Клуб

Прочети

01 - 11 - 2021

Най-добрият голф хотел в България 2021: Pirin Golf Hotel & SPA

Прочети

07 - 10 - 2021

Пирин Голф & Кънтри Клуб е в топ 5 на най-добрите голф комплекси в Европа

Прочети

17 - 02 - 2021

Защо Пирин Голф & Кънтри Клуб е перфектната дестинация за безопасен и качествен живот

Прочети

26 - 10 - 2020

Пирин Голф & Кънтри Клуб с нов престижен приз

Прочети
Пирин голф

Update your browser for the best viewing experience / Моля обновете вашият браузър за най-добро потребителско изживяване