Пирин Голф & Kънтри Клуб откри голф сезон 2024

Пирин Голф & Кънтри Клуб стартира своя голф сезон с грандиозен стил в светлия и слънчев ден на 6 април 2024 г. с нетърпеливо очаквания турнир Season Opening. С перфектни метеорологични условия и живописна обстановка, сцената беше подготвена за един вълнуващ ден на голф мъжество и другарство.

Турнирът посрещна ентусиазираното участие на 100 голфъра, всеки от които нетърпелив да покаже уменията си сред зашеметяващия фон на Пирин Голф & Кънтри Клуб. Преди старта на събитието, въздухът беше изпълнен с вълнение и очакване, подсилени от обещанието за един незабравим ден на грийновете.

Добавяне към очарованието на събитието беше щедрият принос на Domaine Boyar, който предостави на участниците изискано вино, което да вкусят по време на играта, добавяйки нотка изтънченост към събитията през деня.

Разделен на три дивизии – A, B и C – турнирът предложи вълнуващо състезание за голфъри от всички нива на умения. Залозите бяха високи, като желаните награди очакваха шампионите от всяка дивизия.

В дивизия C, където играчите се състезаваха във стейбълфорд формат, Георги Калоянов излезе триумфиращ с впечатляващите 40 точки, осигурявайки си първото място и спечелвайки ваучер за луксозно бягство в Zala Springs, Унгария. Силвия Драгийска и Юрген Хайнц Вайдингер спечелиха съответно второ и трето място, като всеки от тях беше награден с ексклузивни ваучери за изключителното си представяне на терена.

Междувременно във В дивизия имаше ожесточена конкуренция, като Стоян Пандев спечели първата позиция с 39 точки, следван плътно от Петър Данчев и Тодор Чаков на второ и трето място. Победителите в тази категория бяха наградени с примамливи ваучери за голф изживявания и настаняване в престижни дестинации.

В силно оспорваната А дивизия Филип Бояджиев показа изключителни умения, като си осигури първото място със забележително представяне от 74 удара в категория стейбълфорд. Радо Рашев и Пламен Мицански се класираха съответно на второ и трето място, като всеки спечели престижни ваучери за голф бягство и кулинарни изкушения.

Подчертавайки показания талант, младата надежда Петко Лазаров излезе като абсолютен победител в турнира, демонстрирайки обещаващ потенциал и претендирайки за желаното членство Делнично членство в клуба.

Признавайки изключителните постижения на трасето, Ангел Илиев и Златан Златанов бяха отличени със специални награди съответно за Най-дълъг удар и Най-близо до флага, добавяйки допълнителен слой вълнение към събитието.

След вълнуващите голф игри, участниците се събраха в ресторант Клуб Хаус за приятна вечеря, придружена от фееричното изпълнение на гост-изпълнител. Сред смях и приятелство, вечерта осигури перфектния финал на един ден, изпълнен със запомнящи се моменти на и извън трасето.

Турнирът по откриването на сезона в Пирин Голф & Кънтри Клуб беше не само празник на превъзходството в голфа, но и доказателство за духа на спортен дух, другарство и общност, които определят голф изживяването. Докато играчите се сбогуват с един незабравим ден, те с нетърпение очакват приключенията и предизвикателствата, които ги очакват през предстоящия голф сезон.

Сподели: facebook

Последни новини и блог

04 - 12 - 2023

Откриване на ски сезон Банско - 2024 г.

Прочети

02 - 05 - 2023

ELIDA TOURS & BULGARIA HOLIDAYS CUP съвместно с GOLF CLUB OHRID

Прочети

27 - 03 - 2023

Откриване на голф сезон 2023

Прочети

20 - 01 - 2023

Промени в правилата за голф за 2023

Прочети

29 - 11 - 2022

ОФИЦИАЛНО ОТКРИВАНЕ НА ЗИМЕН СЕЗОН

Прочети

08 - 04 - 2022

Успешно откриване на новия петнадесети сезон в Пирин Голф & Кънтри Клуб

Прочети

30 - 11 - 2021

Пореден успешен голф сезон в Пирин Голф & Кънтри Клуб

Прочети

01 - 11 - 2021

Най-добрият голф хотел в България 2021: Pirin Golf Hotel & SPA

Прочети

07 - 10 - 2021

Пирин Голф & Кънтри Клуб е в топ 5 на най-добрите голф комплекси в Европа

Прочети

25 - 06 - 2021

Заедно ще изградим утрешните традиции - членство в клуба

Прочети

17 - 02 - 2021

Защо Пирин Голф & Кънтри Клуб е перфектната дестинация за безопасен и качествен живот

Прочети

26 - 10 - 2020

Пирин Голф & Кънтри Клуб с нов престижен приз

Прочети
Пирин голф

Update your browser for the best viewing experience / Моля обновете вашият браузър за най-добро потребителско изживяване