Откриване на ски сезон Банско – 2024 г.

Докато зимата се спуска над величествената Пирин планина, очакването за грандиозното откриване на сезона на ски курорт Банско на 16 декември се засилва. Сгушен в сърцето на България, Банско е известен със своите ски и живописни пейзажи от световна класа, привличащи зимни ентусиасти от цял свят. Тазгодишното откриване обещава не само вълнуващи ски изживявания, но и безпроблемна връзка с луксозния Пирин Голф & Кънтри Клуб, създавайки несравнимо зимно бягство.

Тръпката от пистите:

Ски курорт Банско е известен със своята разнообразна гама от писти, подходящи за всички нива на умения, от начинаещи до опитни професионалисти. С първокласна инфраструктура и най-съвременни съоръжения, курортът предоставя незабравимо ски изживяване. Тъй като лифтовете започват да работят на 16 декември, както скиорите, така и сноубордистите ще бъдат посрещнати от перфектно обработени писти и спиращи дъха панорамни гледки към покрития със сняг Пирин планина.

Пирин Голф & Кънтри Клуб – където зимата среща лукса:

За тези, които търсят хармонична комбинация от зимни спортове и богат релакс, ски курорт Банско се свързва безпроблемно с престижния Пирин Голф & Кънтри Клуб. Разположен само на кратко разстояние, нашия ексклузивен комплекс предлага набор от удобства, които да допълнят ски приключението.

След вълнуващ ден на пистите, гостите могат да се отпуснат в СПА центъра на Пирин Голф & Кънтри Клуб, отдавайки се на подмладяващи процедури, които успокояват уморените мускули и ободряват сетивата. Термалните бани и сауни на хотела осигуряват перфектното бягство, осигурявайки пълно зимно уелнес изживяване.

Гурме изкушения с изглед към планината:

Откриването на сезона в Банско е не само покана за опознаване на заснежените терени, но и възможност да се насладите на кулинарни изкушения на фона на Пирин планина. Пирин Голф & Кънтри Клуб разполага с цели 6 гурме ресторанта, където гостите могат да се насладят на изискан интериор, перфектно обслужване и великолепни ястия, приготвени с местни продукти. От традиционна българска кухня до международни ястия, за всеки има по нещо, което да задоволи всеки вкус.

Ексклузивни пакети за зимни ентусиасти:

За да подобрим зимното изживяване сме подготвили и ексклузивни пакети за посетителите. Тези пакети могат да включват комбинирани ски и голф карти, позволяващи на гостите да преминат безпроблемно от вълнението на пистите към спокойствието на голф игрището.

С наближаването на 16-ти декември се надигат вълнения за откриването на сезона в ски курорт Банско. Със своите изключителни възможности за каране на ски и безпроблемна интеграция с луксозния Пирин Голф & Кънтри Клуб тази зимна дестинация обещава незабравима комбинация от приключения, релаксация и удоволствие. Независимо дали сте запален скиор или ценител на изискания начин на живот, изживяването в Банско ще завладее всички, които се впускат в тази зимна страна на чудесата, сгушена сред зашеметяващата Пирин планина.

Сподели: facebook

Последни новини и блог

09 - 04 - 2024

Пирин Голф & Kънтри Клуб откри голф сезон 2024

Прочети

02 - 05 - 2023

ELIDA TOURS & BULGARIA HOLIDAYS CUP съвместно с GOLF CLUB OHRID

Прочети

27 - 03 - 2023

Откриване на голф сезон 2023

Прочети

20 - 01 - 2023

Промени в правилата за голф за 2023

Прочети

29 - 11 - 2022

ОФИЦИАЛНО ОТКРИВАНЕ НА ЗИМЕН СЕЗОН

Прочети

08 - 04 - 2022

Успешно откриване на новия петнадесети сезон в Пирин Голф & Кънтри Клуб

Прочети

30 - 11 - 2021

Пореден успешен голф сезон в Пирин Голф & Кънтри Клуб

Прочети

01 - 11 - 2021

Най-добрият голф хотел в България 2021: Pirin Golf Hotel & SPA

Прочети

07 - 10 - 2021

Пирин Голф & Кънтри Клуб е в топ 5 на най-добрите голф комплекси в Европа

Прочети

25 - 06 - 2021

Заедно ще изградим утрешните традиции - членство в клуба

Прочети

17 - 02 - 2021

Защо Пирин Голф & Кънтри Клуб е перфектната дестинация за безопасен и качествен живот

Прочети

26 - 10 - 2020

Пирин Голф & Кънтри Клуб с нов престижен приз

Прочети
Пирин голф

Update your browser for the best viewing experience / Моля обновете вашият браузър за най-добро потребителско изживяване