Откриване на голф сезон 2023

Пирин Голф & Кънтри Клуб ще проведе първия си голф турнир за годината „Season Opening” на 1 април 2023 г., който ще бележи откриването на голф сезон 2023 г. Дългоочакваното събитие обещава да събере голф ентусиасти от цялата страна и от чужбина, за да се насладят на играта и да се състезават за някои вълнуващи призове.

Една от най-големите награди за грабване в турнира е Делнично членство в клуба, което ще бъде присъдено на играча с най-добър грос резултат. Това със сигурност ще привлече някои от най-талантливите голф играчи към събитието.

По традиция, турнирът ще бъде разделен на три дивизии: A, B и C, с по трима победители във всяка категория. Това означава, че голфъри от всички нива на умения ще имат шанс да се състезават и да спечелят. В допълнение към делничното членство, победителите с най-добри нетни резултати ще получат ваканции с голф в LA Cala, Испания, Diamond County Club, Австрия, Cuervo San Viglio, Италия и Black Stork, Словакия. Останалите победители ще получат награди като ваучери за пазаруване в Proshop, VIP Spa пакети в Пирин Голф & Кънтри Клуб и вечеря в един от ресторантите в Пирин Голф.

Денят обещава да завърши с настроение по време на церемонията по награждаването в 18:00 часа, където победителите ще бъдат признати за изключителното си представяне на игрището. След това ще има вкусна вечеря за всички присъстващи, за да се насладят и да отпразнуват събитията от деня.

Първият голф турнир за годината в Пирин Голф & Кънтри Клуб обещава да бъде вълнуващо и силно състезателно събитие. Със страхотни награди, красива природа и шанс да общуват с други голфъри от страната, това със сигурност ще бъде турнир, който членовете и гостите на клуба няма да искат да пропуснат.

След откриването на сезона, всяка събота до средата на ноември, Пирин Голф & Кънтри Клуб обещава различно голф предизвикателство, по време на което голфърите могат да се насладят на перфектно поддържаното игрище, да спечелят чудесни награди, придружени с различно апетитно меню за финал.

Сподели: facebook

Последни новини и блог

04 - 12 - 2023

Откриване на ски сезон Банско - 2024 г.

Прочети

02 - 05 - 2023

ELIDA TOURS & BULGARIA HOLIDAYS CUP съвместно с GOLF CLUB OHRID

Прочети

20 - 01 - 2023

Промени в правилата за голф за 2023

Прочети

29 - 11 - 2022

ОФИЦИАЛНО ОТКРИВАНЕ НА ЗИМЕН СЕЗОН

Прочети

08 - 04 - 2022

Успешно откриване на новия петнадесети сезон в Пирин Голф & Кънтри Клуб

Прочети

30 - 11 - 2021

Пореден успешен голф сезон в Пирин Голф & Кънтри Клуб

Прочети

01 - 11 - 2021

Най-добрият голф хотел в България 2021: Pirin Golf Hotel & SPA

Прочети

07 - 10 - 2021

Пирин Голф & Кънтри Клуб е в топ 5 на най-добрите голф комплекси в Европа

Прочети

25 - 06 - 2021

Заедно ще изградим утрешните традиции - членство в клуба

Прочети

17 - 02 - 2021

Защо Пирин Голф & Кънтри Клуб е перфектната дестинация за безопасен и качествен живот

Прочети

26 - 10 - 2020

Пирин Голф & Кънтри Клуб с нов престижен приз

Прочети

26 - 08 - 2020

Холивуд в Пирин Голф & Кънтри Клуб

Прочети
Пирин голф

Update your browser for the best viewing experience / Моля обновете вашият браузър за най-добро потребителско изживяване