Къща К2

С директна продажба от инвеститора, получавате възможността да закупите един Близнак препроектиран за Вашето голямо семейство.  Отличава се с шест спални, 4 бани, 1 тоалетна, просторна трапезария, хол и две външни тераси с барбекю.

Екстериорът и интериорът са изцяло съобразени с типичния планински стил – дърво и камък. Всяка къща има собствено дворно място, оградено с висока растителност, което гарантира Вашето уединение. Къщите стават част от заобикалящата природа, граничещи с борова гора или голф игрище.

В допълнение всяка къща разполага с две просторни тераси, едната от които е с барбекю, където можете да се насладите на приятна почивка след дълъг ден на голф игрището или на ски пистите. Всяко помещение е оборудвано с индивидуален контролер за избор на температура. За Вашият автомобил ще намерите покрит паркинг в близост, както и отрито парко място пред къщата.

От 2017г съществува и изработен проект за смарт къща – дистанционно контролиране на осветление, отопление, озвучаване и други. Всеки купувач искащ да се докосне до новите технологии може да се възползва от този пакет.

Размер на къщата:  390 кв.м.

План на имота Видео на имота
Пирин голф
Пирин голф

Update your browser for the best viewing experience / Моля обновете вашият браузър за най-добро потребителско изживяване