Защо Пирин Голф & Кънтри Клуб е перфектната дестинация за безопасен и качествен живот

Ако копнеете за ново начало, изпълнено със спокойствие за физическото и психическото благосъстояние на вашето семейство, Пирин Голф & Кънтри Клуб е дестинацията, която търсите. Вдъхновен от активния начин на живот на открито, потопен в красотата на природния парк Пирин и същевременно обграден от панорамни гледки към още 2 красиви планини, Пирин Голф & Кънтри Клуб дава уникална възможност на Вас и семейството Ви за сигурно убежище, предоставящо истинско качество на живот.

1. Вдъхновение за здравословен семеен начин на живот
Околната среда и атмосфера насърчава любителите на активния начин на живот, които живеят и отсядат в комплекса, да се наслаждават всеки ден на различно предизвикателство. Със своите голф игрища, част от Europen Tour Destination и приз ТОП 100 игрище в континентална Европа, СПА центърът, разположен на 5500 кв. м площ, заедно със спортния център, условията за зимни спортове в световноизвестния курорт Банско, намиращ се на 10 мин, Пирин Голф & Кънтри Клуб, позволява на обитателите си да преживеят наистина запомнящи се здравословни и пълноценни дни. Нещо повече, целогодишният календар на събитията, на които да се наслаждавате със семейството и приятелите си, създава перфектната общностна среда.

2. Новата безопасност е в пространството
Разположен в подножието на планина, сред море от зеленина, Пирин Голф & Кънтри Клуб се простира на на 150 хектара и е със само 5% застрояване. Инфраструктурата на комплекса е проектирана в синхрон със заобикалящата природа и заедно с двете голф игрища предоставя изобилие от пространство за Вашият спокоен и безопасен живот.

3. Уникална инфраструктура
Екстериорът и интериорът на имотите са изцяло от естествени материали с авторски дизайн в алпийски стил, модерно съчетание от дърво и камък и луксозно обзавеждане с всички удобства. За допълнителния комфорт допринася и оптималния микроклимат, който се запазва през цялата година. Къщите имат собствено дворно място, оградено с висока растителност, което гарантира пълното уединение на жителите. Комплексът разполага с няколко квартала, като подредбата им напомня типичното за всеки град разпределение – с оживена търговска част и отделни жилищни квартали. Всеки квартал е проектиран със собствена идентичност: в близост до планината, в близост до голф игрището, в сърцето на града или с директен достъп до 5 звездни услуги.

4. Заобиколен от национален парк Пирин
Като предпоставка за перфектната обстановка за спокоен, пълноценен живот, комплексът се намира в непосредствена близост до национален Парк Пирин.. Природният парк е дом на богата фауна, флора и дива природа. И така обгърнат от величествени борови гори и изключително живописен планински пейзаж, Пирин Голф & Кънтри Клуб се превърна в райски кът с красива архитектура и спокоен живот, заобиколен от природни чудеса.

5. Затворен комплекс с контролиран достъп
Комплексът е от затворен тип и разполага с денонощна охрана както и контролиран достъп, комбинация от електронно оборудване и човешка бдителност, които работят 365 дни в годината, за да защитят жителите, гостите и персонала.

6. Ексклузивни привилегии за гости и собственици
Жителите на комплекса могат да се насладят по всяко време на безплатно петзвездно СПА изживяване. Любителите на зимните спортове от своя страна имат възможността за ежедневен безплатен превоз до ски лифта в Банско както и възможност за съхраняване на ски и сноуборд оборудване. А голф ентусиастите могат да практикуват любимия си спорт на преференциални цени за грийн фий.

7. Възможност за различни видове занимания в комплекса и околността
Наред с множеството активности, които настанените имат възможност да практикуват в комплекса като: голф, плуване, фитнес, джогинг, колоездене, скуош и пешеходен туризъм, в околността можете да се разнообразите и с допълнителни дейности като конна езда, рафтинг, парапланеризъм, посещение на различни забележителности, изложби, концерти и много др.

Сподели: facebook

Последни новини и блог

09 - 04 - 2024

Пирин Голф & Kънтри Клуб откри голф сезон 2024

Прочети

04 - 12 - 2023

Откриване на ски сезон Банско - 2024 г.

Прочети

02 - 05 - 2023

ELIDA TOURS & BULGARIA HOLIDAYS CUP съвместно с GOLF CLUB OHRID

Прочети

27 - 03 - 2023

Откриване на голф сезон 2023

Прочети

20 - 01 - 2023

Промени в правилата за голф за 2023

Прочети

29 - 11 - 2022

ОФИЦИАЛНО ОТКРИВАНЕ НА ЗИМЕН СЕЗОН

Прочети

08 - 04 - 2022

Успешно откриване на новия петнадесети сезон в Пирин Голф & Кънтри Клуб

Прочети

30 - 11 - 2021

Пореден успешен голф сезон в Пирин Голф & Кънтри Клуб

Прочети

01 - 11 - 2021

Най-добрият голф хотел в България 2021: Pirin Golf Hotel & SPA

Прочети

07 - 10 - 2021

Пирин Голф & Кънтри Клуб е в топ 5 на най-добрите голф комплекси в Европа

Прочети

25 - 06 - 2021

Заедно ще изградим утрешните традиции - членство в клуба

Прочети

26 - 10 - 2020

Пирин Голф & Кънтри Клуб с нов престижен приз

Прочети
Пирин голф

Update your browser for the best viewing experience / Моля обновете вашият браузър за най-добро потребителско изживяване