Пирин Голф & Кънтри Клуб е в топ 5 на най-добрите голф комплекси в Европа

„Борова и планинска утопия, която е рай за скьорите през зимата“ , така е представен комплекс Пирин Голф & Кънтри Клуб от авторите на елитната голф класация Golf World Top 100. Комплексът за трета поредна година присъства в ранк листите на Golf World Top 100, като за 2021 се нарежда на престижното 5-то място, от 100 в Континентална Европа, в категорията за най-добро съотношение цена-качество. Критерийте, по които са оценени различните голф комплекси в класацията са на база: голф игрище, настаняване, местоположение и развлечения за не-голфъри.

Разположен в подножието на красивата Пирин Планина, намиращ се на 2 часа от столицата, в близост до световно известен ски курорт и разполагащ с отлично поддържано голф игрище и не на последно място петзвезден хотел, в който не-голфътире могат да се насладят на различни занимания и удобства, комлплексът успява да отговори на критериите, според които е сформирана класацията и да заеме челното 5-то място.

”За нас всеки пореден приз е признание за труда и усилията, които полагаме да задоволим и най-претенциозния голфър и гост на комплекса и стимул да се усъвършенстваме за в бъдеще. Същевременно се радваме, че отново успяваме да допринесем за популяризирането на дестинацията, а заедно с нея целия регион и страната.“ , коментира собственикът на комплекса г-н Йордан Каназирев.

Сподели: facebook

Latest news and blog

25 - 06 - 2021

Заедно ще изградим утрешните традиции - членство в клуба

Прочети

17 - 02 - 2021

Защо Пирин Голф & Кънтри Клуб е перфектната дестинация за безопасен и качествен живот

Прочети

26 - 10 - 2020

Пирин Голф & Кънтри Клуб с нов престижен приз

Прочети

26 - 08 - 2020

Холивуд в Пирин Голф & Кънтри Клуб

Прочети

18 - 06 - 2020

„Пирин Голф & Kънтри Клуб” e част от световния бранд European Tour Properties

Прочети

18 - 06 - 2020

Откриване на голф турнирите през 2020

Прочети
Пирин голф

Update your browser for the best viewing experience / Моля обновете вашият браузър за най-добро потребителско изживяване

bg Bulgarian
X